Feestlocatie: Kasteel Terblock, Overijse

Betreft: 70 jaar CDM Stravitec, Overijse

Thema: Great Gatsby

Ingrediënten: In het kader van het 70-jarig bestaan van CDM Stravitec, mocht Maison des Fêtes een themafeest uitwerken. De genodigden waren werknemers, klanten en toeleveranciers. Het feest vond plaats in het prachtige Kasteel Terblock, dat zich perfect leende voor de uitwerking van dit bedrijfsfeest in Great Gatsby thema.

De traiteur van dienst was Huis Van Dijck, de belichting werd verzorgd door We Play en de centerpieces werden verzorgd via Sfeerlab. Het feest werd opgeluisterd door DJ Matt. Aan onze photobooth was het letterlijk aanschuiven voor een kiekje. Deze werd verzorgd door The Blue Birdie.

Het entertainment was in handen van Strange People. Live band A Table zorgde voor prachtige muziek en ze gaven samen met de flapper girls en piccolo’s een wervelende live show, die erg gesmaakt werd door de aanwezige gasten. Het interacief entertainment Confession Bar en Cigar Tasting, waren de kers op de taart.

Fotografie was in handen van Say Cheese.

Algemene decoratie en styling, alsook de volledige organisatie was in handen van Maison des Fêtes.

 

It’s going to be perfect!

Let’s start planning!