About Me

HEY! Ik ben Liesbet

WE PLAN YOUR WEDDING DAY OR PARTY, STRESS FREE!

Mijn naam is Liesbet Patteet en mijn expertise ligt in communicatie en organiseren van zakelijke en sociale events. Gedurende mijn carrière heb ik in grote en kleine organisaties gewerkt in reclame- en marketingsectoren. Na 16 jaar mee te draaien in het bedrijfsleven, heb ik in 2007 de overstap gemaakt naar zelfstandig ondernemer en comadvies bvba opgericht, een fullservice communicatie- en
adviesbureau. In 2012 volgde ik een opleiding weddingplanning en ontdekte ik mijn passie voor het organiseren van huwelijken, privéfeesten en bedrijfsevenementen. Ondertussen doceer ik het vak Weddingplanning & Event Management in avondonderwijs en als Expert Class aan Karel de Grote Hogeschool Antwerpen.

OVER maison des fêtes?

Maison des Fêtes startte in 2012 en heeft zich intussen ontwikkeld tot een volwaardige onderneming. Van ons eerste huwelijksfeest in Toulouse in 2012 tot anno 2020, hebben we geprobeerd om trouw te blijven aan waar we in geloven – een stijlvol/persoonlijk en betaalbaar feest – en een fantastische ervaring te leveren voor onze bruidsparen en feestvarkens. Wij zijn enorm dankbaar voor iedereen die zijn feest in onze handen heeft gegeven tijdens deze geweldige reis, en we hopen dat iedereen blijft deel uitmaken van ons verhaal.

Bruidsmake-up

Sinds 2018 bieden wij bij Maison des Fêtes een extra dienst aan: bruidsmake-up.

Sentirsi Beauty met aan het hoofd mijn dochter Margot Peters, zorgt voor prachtige en betaalbare bruidsmake-up. Als visagiste is het haar doel om ieders schoonheid te accentueren. Margot luistert naar jouw wensen en behoeften en streeft er naar om jou te doen stralen op je huwelijksdag. Ze is o.a. gespecialiseerd in bruidsmake-up voor alle huidtypes en komt ook aan huis.

Ben je op zoek naar iemand die je dag-, avond-, of bruidsmake-up verzorgt voor jou en je entourage of wil je graag een workshop met vriendinnen houden? Dan ben je bij Sentirsi aan het juiste adres.

we horen graag van u!

contacteer ons vrijblijvend