About Me

HEY! Ik ben Liesbet

WE PLAN YOUR WEDDING DAY OR PARTY, STRESS FREE!

Mijn naam is Liesbet Patteet en mijn expertise ligt in communicatie en organiseren van zakelijke en sociale events. Gedurende mijn carrière heb ik in grote en kleine organisaties gewerkt in reclame- en marketingsectoren. Na 16 jaar mee te draaien in het bedrijfsleven, heb ik in 2007 de overstap gemaakt naar zelfstandig ondernemer en comadvies bvba opgericht, een fullservice communicatie- en
adviesbureau. In 2012 volgde ik een opleiding weddingplanning en ontdekte ik mijn passie voor het organiseren van huwelijken, privéfeesten en bedrijfsevenementen. Ondertussen doceer ik het vak Weddingplanning & Event Management in avondonderwijs en als Expert Class aan Karel de Grote Hogeschool Antwerpen.

OVER maison des fêtes?

Maison des Fêtes startte in 2012 en heeft zich intussen ontwikkeld tot een volwaardige onderneming. Van ons eerste huwelijksfeest in Toulouse in 2012 tot vandaag de dag, hebben we geprobeerd om trouw te blijven aan waar we in geloven – een stijlvol/persoonlijk en betaalbaar feest – en een fantastische ervaring te leveren voor onze bruidsparen en feestvarkens. Wij zijn enorm dankbaar voor iedereen die zijn feest in onze handen heeft gegeven tijdens deze geweldige reis, en we hopen dat iedereen blijft deel uitmaken van ons verhaal.

Wedding arrangements

Sinds 2023 bieden wij bij Maison des Fêtes wedding arrangements aan in samenwerking met SENTIRSI.

SENTIRSI, met aan het hoofd mijn dochter Margot Peters, zal jou alvast ontzorgen rond jouw mentale welzijn en fysiek voorkomen.

Eigen ideeën, eigen invullingen. Omdat iedere wens anders is, biedt Sentirsi verschillende wedding arrangementen aan. Variërend van een eenvoudige (bruids)make-up tot aan een compleet trouwarrangement waarbij jij van top tot teen wordt verzorgd.

we horen graag van u!

contacteer ons vrijblijvend