Wil je graag een leukere uitstraling voor je aperitief dan een simpel champagneglas? Hieronder geven we je 3 ideeën om je aperitief op te pimpen!

Bron foto: Wedding Chicks

 

 

1. Golden cocktail van Maison des Fêtes

 

Ja, je leest het goed! Maison des Fêtes heeft een eigen homemade cocktail op basis van champagne. De golden cocktail bestaat naast champagne ook uit pompelmoes sap en framboosjes. Om de beleving helemaal af te maken, wordt bovenop de framboosjes eetbaar bladgoud gestrooid. Deze cocktail past perfect bij verschillende thema’s en zal door iedereen op je receptie gesmaakt worden!

 

 

 

2. Pink champagne met een takje lavendel of suikerspin

Bron: WedLuxe Magazine

Hou je liever van een beetje kleur in je champagne? Ook dit is mogelijk! Serveer roze champagne in een mooi champagneglas en werk af met een takje lavendel of suikerspin. Dit ziet er fris uit en kan mooi in je kleurenpallet gebruikt worden als roze in je thema zit. Bovendien kan je ook een leuk alcoholvrij alternatief met suikerspin voor de kids voorzien, zodat zij mee kunnen genieten!

 

 

3. Ice champagne

Bron: Bruiloft Inspiratie

Dit is by far het origineelste idee! Leg een waterijsje in het champagneglas en giet er wat champagne over. Dit geeft een heerlijke smaak af en vinden je gasten bovendien leuk om te drinken. Zorg er wel voor dat een ober regelmatig wat champagne bijschenkt zodat je gasten niet alleen het ijsje aan het drinken zijn! 😉

 

Zoek je hulp bij de organisatie van je huwelijk en wil je graag originele drankjes serveren? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Groetjes,
Liesbet