Een tropisch thema bij tropische temperaturen is een ideale combinatie! In deze blog nemen we je mee doorheen een aantal tips hoe je huwelijk kan aangekleed worden van de tafeldecoratie tot het aperitief. Veel leesplezier!

 

Tafeldecoratie

 

Om echt de “tropical” feeling te krijgen werk je best met frisse kleuren. Geel, groen, roze … ze passen allemaal perfect bij dit thema! Ga voor gouden borden en goud bestek om het feest net iets fleuriger te maken dan een simpel wit bord. Ook de glazen kunnen een leuke kleur gebruiken!

Als centerpiece kan je werken met een uitgeholde ananas of ander leuk fruit waar bloemen in gezet kunnen worden. Als extra kan je elke tafel naar een ander tropisch land benoemen en laat je deze indeling terugkomen in het tafelplan!

 

 

Naamkaartjes

Niets is zo leuk om aan tafel een gepersonaliseerd naamkaartje te ontvangen. Schrijf er een leuke boodschap op en hang het eventueel aan een kleine ananas of flamingo. Zo kan iedereen op een originele manier zijn of haar plaatsje aan tafel vinden en heb je meteen al een leuk cadeautje die de gasten mee naar huis kunnen nemen!

 

Tafelplan

Om er geen alledaags tafelplan van te maken, kan je kiezen om een wereldkaart toe te voegen. Neem bijvoorbeeld de tropische landen die jij leuk vindt en verwijs elke tafel naar een ander land. Bovendien kan je rond het tafelplan allerlei leuke, frisse elementen toevoegen. Zo kan je elke gast een hawaïkrans geven voordat die aan tafel schuift!

 

Wegwijzers

Om ervoor te zorgen dat je gasten niet verloren lopen op je feest, kan je altijd leuke wegwijzers toevoegen. Werk ook hier met verschillende frisse kleuren en gebruik zelfs leuke woordspelingen zoals “tropical photobooth” en “caribbean party”. Op deze manier trek je de stijl van je feest door tot in de kleine details!

 

Verfrissende drankjes

 

Bij elk feest hoort natuurlijk een lekker aperitief. Kies daarom voor een originele cocktail in een speciaal glas of geserveerd met een leuke flamingo of ananas hangertje. Zo serveer je eens wat anders dan de klassieke champagne!

 

 

Photobooth

De photobooth mag absoluut niet ontbreken op je feest! Elke gast vindt het leuk om mooie herinneringen aan je feest te bewaren in een leuke foto. Ga voor een photobooth die je volledig kan personaliseren en inrichten in het “tropical” thema. Voeg er leuke elementen aan toe en zorg ook voor attributen die in de stijl van je feest passen.

 

Ben je overtuigd van onze inkleding op dit tropisch feest? Heb je al kriebels om zelf een feest in dit thema te geven of wil je de mogelijkheden graag met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op!

Groetjes,
Liesbet