Feestlocatie: Hof Van Reyen, Boechout
Burgerlijk huwelijk: Gemeentehuis, Bonheiden
Ceremonie: De Vliegende Pastoors
Thema: Herfst

Ingrediënten: de buitenceremonie in de tuin feestlocatie Hof Van Reyen, werd voorgegaan door de Vliegende Pastoors, de locatie werd aangekleed in herfstthema, zinnenprikkelende cocktails en gin tonics werden verzorgd door Maison des Fêtes, fotografie door Ann Van Praet Fotografie en Griet Decoster Photography, photobooth The Blue Birdie, bloemen Bloembinderij Calluna uit Heultje-Westerlo, huis DJ Roger speelde de pannen van het dak, voor de kinderen en enthousiaste volwassenen werden er speeltafels voorzien zoals airhockey, flipperkast en pooltafel,…

Algemene decoratie via Maison des Fêtes.

Testimonial

Beste Liesbet,

We vonden het een prachtige dag. Eéntje om nooit te vergeten! Dankzij jou konden we volledig ontspannen en genieten van deze dag. Het was super! Ook van de feestgangers alleen maar positieve indrukken… iedereen vond het een top-feest. De sfeer van de dag: stijlvol maar toch heel ontspannen én met een vleugje humor.

Nog eens dikke merci!!

Wendy & Kurt

[nggallery id=64]