Feestlocatie: De Slootjenshoeve, Berlaar
Burgerlijk huwelijk: Capucijnenklooster, Aarschot
Ceremonie: De Vliegende Pastoors
Thema: Tropical

Ingrediënten: de buitenceremonie in de tuin van de Slootjenshoeve werd geleid door de Vliegende Pastoors, de locatie werd aangekleed in Caraïbisch thema, zinnenprikkelende cocktails werden verzorgd door Comme Chez Soif, de overheerlijke BBQ werd verzorgd door Delicatessen de Merode, fotografie door Emofragma, photobooth The Blue Birdie, DJ Matt Hanssen,…
Algemene decoratie via Maison des Fêtes.

Testimonial
Beste Liesbet,
Ik zou jullie nogmaals willen bedanken voor alle hulp die we van jullie gekregen hebben. Zonder jou zou onze dag niet zo perfect geweest zijn. Bedankt dat geen enkel mailtje of vraag te veel was voor jou, want ik heb jou ten slotte een jaar en half bestookt met allerlei vragen. Jij bent echt een topvrouw met een topfamilie! Bedankt dat je ons huwelijk tot in de kleinste details hebt geregeld.

Groetjes,
Shana en Stijn

Uitgelichte foto’s zijn werkfoto’s in afwachting van finaal beeldmateriaal.

[nggallery id=61]