Dé trend op het internet als het over bruidstaarten gaat, zijn zonder enige twijfel de drip cakes. Deze taarten zijn gewoon dé max!

“Drip cake”; zegt u? Zoals de naam al doet vermoeden, is het een taart waar ‘druppels’ letterlijk vanaf lopen. Dit druppel-effect wordt gecreëerd door met een spuitzak een vloeibare topping over de taart aan te brengen. De topping loopt over de randen heen waardoor de druppels langs de zijkanten van de taart vloeien. Deze druppels harden uit en zo onstaat de drip cake.  

Drip cakes kan je helemaal laten aansluiten bij je bruidsthema, stijl en smaak. Je kan de taart zo opvallend of juist sober maken als je wilt én je kunt spelen met de kleuren. De keuze is eindeloos. Van mooie naturel kleuren voor een rustige taart tot kleurrijke druppels als je eens lekker uit de bol wil gaan. Bon apétit!