Huwelijksfeest.

Burgerlijke plechtigheid: Hotel-Restaurant De Witte Brug, Lekkerkerk Nederland

Feestlocatie: Hotel-Restaurant De Witte Brug, Lekkerkerk Nederland

Fotografie: Ernst Klip Fotografie

Speciale ingrediënten: themahuwelijk “Cassablanca” tussen een Finse bruid en een Nederlandse bruidegom, burgerlijke plechtigheid in ceremoniezaal feestlocatie


Op 8 oktober zeiden Leena en Gerben”ja”. Samen met familie en vrienden vierden ze hun huwelijksdag in De Witte Brug te Lekkerkerk Nederland. De burgerlijke plechtigheid vond plaats op de feestlocatie en werd in het NL/Engels uitgesproken om zo ook de Finse familie erbij te betrekken. Hoogtepunt was de “ontvoering” van de bruid tijdens het avondfeest. Een Finse gewoonte. De bruidegom moest een opdracht uitvoeren om zijn bruid terug te winnen.


[nggallery id=40]