Bedrijfsevent

Locatie: Group Pashuysen Aarschot

Fotografie: Flash Communication, André Mathijssens

Organisatie Fashion Week 11-17/9: Lily Schrijvers

Speciale ingrediënten: voorstelling nieuwe Renault modellen waaronder Mégane Grandtour, Talisman Grandtour. Muziek, modeshows, kunsttentoonstelling, karikaturist, stijladvies, parfum & make-upadvies, hapje en tapje.


Van 11 tot 17 september vond in Aarschot de Fashion WEEK plaats. Deze werd op 10 en 11 september afgetrapt in de vernieuwde Renault/Dacia showroom van Group Pashuysen. Naast de ronkende modellen op 4 wielen konden de bezoekers er het hele weekend genieten van een uitgelezen collectie kunst tentoongesteld door een aantal gerenommeerde kunstenaars uit de regio. Op zondag 11 september stelden verschillenden Aarschotse handelaars de nieuwe herfst- en wintermode voor, Parfumerie Meylandt gaf make-up en parfumadvies, stijladvies werd verleend door Lieve Gerrits en Kapsalon Yes zorgde voor prachtige kapsels. De bezoeker werd daarenboven getrakteerd op een hapje en een drankje en een streepje muziek.

In de lokale media verschenen publireportages, advertenties en persartikels rondom het Cars, Art & Fashion Event.

[nggallery id=38]