Huwelijksfeest.

Fotografie: Danielle Bloemen.

Ceremonie: Gemeentehuis Bekkevoort & Sint-Laurentiuskerk Molenbeek-Wersbeek.

Feestlocatie: ‘t Rietlaer, Rillaar.

Speciale ingrediënten: optreden Sergio @ gemeentehuis, kerkuil Jozef, VW Retro Café On Wheels, candy bar.


De ambiance begon al in het gemeentehuis, waar zanger Sergio twee romantische nummers bracht voor het koppel. Alle genodigden, burgemeester incluis, zwaaiden met de armen toen het koppel een slow danste na het jawoord. Daarna kwamen retrobussen de gasten oppikken om hen naar de Sint-Laurentiuskerk te brengen, waar de tweede ceremonie plaatsvond. Jozef de kerkuil vloog de ringen naar het altaar. Bij uittrede van de kerk werd iedereen ter plekke getrakteerd op een glaasje cava of fruitsap, dankzij het VW Retro Café On Wheels. ’s Avonds vierden Ilse en Fille samen met hun familie en vrienden in ’t Rietlaer, waar ze dansten tot in de vroege uurtjes.


 


[nggallery id=34]