EMOFRAGMA_0890

 

Thema: Roaring Twenties, Great Gatsby

Fotografie: Emofragma

Bloemen: Bloembinderij Callaluna

Ceremonie: Vliegende Pastoors

Feestlocatie & ceremonie: Kasteelklooster Sint-Jansberg

 

“Laat je begeleiden door Liesbet in de aanloop naar je bruiloft en je bent zeker van de mooiste dag van je leven! 

In het begin even sceptisch over het feit van een weddingplanner, je kan dit toch zelf?! Maar het tegendeel is waar. In een goed georganiseerd trouwfeest met alles erop en eraan steek je héél véél tijd en energie! Een weddingplanner kan je helpen om de stress te verlichten in de tijd voor je grote dag, maar ook op de dag zelf! Van ideeën, over leveranciers, de cateraar, communicatie, drukwerk, noem maar. Ze is overal van op de hoogte! Op de dag zelf stond ze met iedereen paraat om ons de dag van ons leven te geven. En dat werd het ook! Wij moesten ons geen zorgen maken, geen problemen oplossen, enkel maar genieten! 

Wij zijn blij dat we je gevonden hebben! Super jaar! Top feest! En een goede vriendin erbij!

Dikke zoenen

Elisabeth & Jochen”

 

[nggallery id=29]