Na een eerste succesvolle editie brengen we op zaterdag 30 januari 2016 Radio Modern voor een tweede keer naar Aarschot.

Zaal Vinea, zijt ge er klaar voor? Radio Modern brengt het beste van de jaren ’50 naar Aarschot; opzwaaiende petticoats, kersrode lippen, bretellen en vette kuiven, en…Rock ’n Roll!

The Glam Cats komen u tonen hoe het moet. Ze leren u de maat houden en pirouettes draaien in de armen van uw danspartner. Heren, dit is het ideale excuus om het aanwezige vrouwvolk iets dichter tegen uw gilet te trekken tijdens de dansles.

Ook de Modernettes, schoonheidsprinsessen in uniform, zijn erbij om u van de nodige poeders en rouges te voorzien. Nu u eruit ziet als een plaatje verwachten we u terug op de dansvloer om in schoonheid af te sluiten met Ziggy Star DJ.

Locatie: Zaal Vinea – Poortveldenplein 7c – 3200 Aarschot

Het event begint om 20u en eindigt om 01u.