Beste Lies,

Al heel lang wilde ik een feestje organiseren voor mijn 50ste verjaardag, maar wist ik wist niet goed hoe ik eraan moest beginnen : zaal en traiteur zoeken, uitnodigingen maken, zaal in orde zetten, nadien de opruim doen, niet echt mijn favoriete bezigheden. Tot ik vernam dat er zo iemand bestond die dat allemaal doet. Zo kwam ik bij jou terecht. Ik heb helemaal niks moeten doen, alleen zeggen hoe ik het allemaal graag wilde… Je hebt het helemaal naar mijn wensen uitgewerkt.

De dag zelf had ik zalig de tijd voor mezelf. Een half uur van te voren ben ik heel ontspannen de zaal binnengestapt en die was omgetoverd tot een gezellig versierde feestzaal ! Ik had alle tijd voor mijn gasten, we hebben heerlijk gegeten en gefeest tot in de vroege uurtjes, dankzij Maison des Fêtes die de hele organisatie op zich heeft genomen!

Bedankt om me een onvergetelijke avond te bezorgen.

Frederica

Locatie: De Loods, Knoet Aarschot

[nggallery id=22]