Lieve Lies,

Al in de eerste minuten van onze kennismaking werd het ons duidelijk dat we te maken hadden met een zeer warme persoon die gewoonweg leeft voor haar job en tot het uiterste gaat voor haar bruidsparen. Ons hart had je gestolen met je warme lach en je innemende persoonlijkheid.

 

Maar liefst een jaar lang zijn we samen aan de slag geweest ter voorbereiding van onze mooiste dag. Nooit was je iets teveel. Dan en nacht zou je paraat hebben gestaan om ons te helpen en ons zorgen te besparen. Als een ware pitbull beet je je in een probleem vast en liet je niet los tot het opgelost was.

Je bent gedreven, steeds goed voorbereid, goedlachs, gepassioneerd, inspirerend, vriendelijk, een steunfiguur, een echte beschermende moederkloek.

Met pijn in ons hart kwamen we de dag na de trouw tot het besef dat ons avontuur met jou is afgelopen. Voor ons ben je immers een echte  vriendin geworden. We zijn stiekem jaloers op alle toekomstige koppels die het geluk mogen hebben van jou te ontmoeten.

Janice & Matti

Locatie: Het Fonteinhof, Borgloon

Fotografie: Flash Communications

Haar & make-up: Michèle Feyaerts

[nggallery id=14]