Liesbet,

Hartelijk dank voor je professionele aanpak.  We appreciëren jouw warmte gecombineerd met jouw assertiviteit.  Hierdoor was onze huwelijksdag niet alleen tot in de puntjes in orde, doch jij zorgde met je gulle glimlach en drive mee voor een heel leuke sfeer.

 Je pakte de zaken proactief en flexibel aan en nam meer dan eens het initiatief wanneer nodig.  Meerder gasten lieten ons weten dat ze het fijn vonden dat jij er was om alles goed te laten verlopen.

Het is ook aangenaam dat je vooraf een duidelijk budget opstelde en dat alle nodige extra’s overlegd waren, waardoor we een zeer correcte afrekening kregen.  Dit lijkt mij een belangrijk aspect voor wie overweegt om met jou samen te werken, doch misschien aarzelt uit schrik voor onverwachte kosten.

Bij een volgend feest doen we zeker terug beroep op jou.  Je geniet ons volste vertrouwen.

Groeten, Ann & Luc

Feestlocatie: Kasteel van Resteigne, Tellin

Fotografie: defotograaf.be, Ternat, www.defotograaf.be

[nggallery id=11]