Beste Liesbet,

Dank je om ons een onvergetelijke trouwdag te bezorgen. De dag was AF!  Tijdens het hele voortraject heb je ons correct en goed begeleid. Op onze trouwdag heb je gewoon alle zorgen van ons weggenomen. De hele dag heb je je als een mama over ons ontfermd en gezorgd. De hele dag was fantastisch geregeld, aan elk detail was gedacht. En ook de samenwerking met Kasteel Diepensteyn liep perfect.

We hebben geweldige complimenten gekregen van vrienden en familie en dat is wel fijn. Iedereen heeft zich reuze geamuseerd. En na afloop stond onze taxi klaar om ons naar de B&B te rijden die je had geregeld en ook dat was dik in orde.

We kijken met warme gevoelens terug op onze trouwdag en naar onze fijne samenwerking.

Dini & Franky

Feestlocatie: Kasteel Diepensteyn, Londerzeel

[nggallery id=9]