Een babyborrel is de perfecte gelegenheid om zowel vrienden als familie op één dag uit te nodigen om je baby aan hen voor te stellen. Zo verminder je het aantal kraam- of thuisbezoekjes en bespaar je dus veel tijd en energie.

Maison des Fêtes organiseert babyborrels bij u thuis of gaat mee op zoek naar een leuke locatie in uw regio. Van een lekker taartenbuffet, overheerlijke cupcakes, zoete pannenkoeken tot hartige belegde mini-broodjes. Het kan allemaal. Op aanvraag voorzien we kinderanimatie, muziek en ook een fotograaf kan worden ingeschakeld om de mooiste kiekjes te nemen.

Qua aankleding kunnen we zeker ons steentje bijdragen; reuze ballonnen, slingers, een wensboom waaraan de gasten een berichtje kunnen hangen voor de kleine spruit. De mogelijkheden zijn legio.

Contacteer ons voor meer info op info@maisondesfetes.be.